top of page

 

Hel farvning af håret:

Farvning er hele håret er tjekket og moderne. De giver et blankt og flot resultat med en farvemæssig ensartethed, der også er meget oppe i tiden.

En ny hårfarve er perfekt til dig, som ønsker at give dit hår et helt nyt look og mere farvespil i dit hår

Farvebehandlinger

Vi tilbyder flere forskellige muligheder til dig, der ønsker at lysne din hårfarve, uden at der er tale om en helfarvning. Lyse striber, reflekser, babylights, highlights og balayage er nogle af de populære farveteknikker, vi arbejder med, når det handler om at lysne dit hår.

 

Trends kommer og går, og vi har løbende skiftet helfarve og traditionelle lyse striber i håret ud med et blødere og mere naturligt look. På trods af hårfarvningsmetodernes stigende popularitet, kan det stadig være svært at finde ud af hvad de forskellige betegnelser, egentlig dækker over. Her er en guide til dig:

 

Balayage: 

Balayage er en teknik, hvor de lyse striber påføres i håret i sektioner med pensel. Det giver dig et naturligt og smukt solstrejf i håret. Det er den ultimative hårtrend for kvinden, der ikke ønsker for meget vedligeholdelse. Balayage teknikken har for alvor sneget sig ind på en 1 plads som den mest populære farvebehandling hos Camilla W

 

Babylights:

Striberne vil være helt små, men ligge meget tæt.

Med denne unikke farveteknik kan vi lave noget lækkert og spændende hår. Du vil få et smukt naturligt spil. Resultatet vil minde lidt om den sofistikerede hårfarve, som børn ofte har – deraf navnet babylights.

 

Reflekser:

De lyse striber laves i hele håret og dækkes til i folie, mens lysningen i håret foretages. Det giver frisuren fylde, skaber bevægelse og spil i håret. Der er perfekt, hvis du ønsker at give håret fornyet glans. Reflekser er også godt til dig med natur krøller

Har du krøller, kan de også fremhæves med lyse striber i udvalgte sektioner. Det giver hele håret et cool og legende udtryk.

 

 

 

Long Shiny Hair
bottom of page