top of page
Permanente krøller

Permanente krøller

Permanente krøller har for alvor fået et comeback, og det er med god grund. Hvis du gerne vil have et stort og fyldigt hår, men ikke er så heldig at have fået det fra naturens side, kan permanente krøller nemlig være løsningen for dig.

Lige nu er der mange der gerne vil have noget bevægelse i deres hår, og det kan Camilla W hjælpe med. Små krøller, mellem krøller, store krøller, fald eller spiralkrøller, jeg kan lave det, så det virker for dig.

Permanente krøller i langt eller kort hår? Det hedder jo, at man laver en permanent, men det betyder ikke at krøllerne er permanente, altså at de holder for evigt, de vokser ud sammen med håret så hvis dit hår er naturligt glat, bliver det selvfølgelig glat igen, når permanenten vokser ud.

Uanset hvilken type krøller du vælger, vil der altid være lidt arbejde i det for dig, og jeg skal nok hjælpe dig med de rigtige pleje, styling og setting produkter, så det bliver optimalt for dit hår. Se også under tips i denne tekst.

Det er desværre ikke alle hår der kan klare en permanent. Hvis du er langhåret og måske har farve eller striber i, kan det være nødvendigt først at gøre håret klar til at modtage en permanent. jeg anbefaler, at man bestiller en dybdegående kur som genopbygger de ødelagte svovlbroer i håret, så dit hår kan blive stærkt nok til at tåle en permanent, og du skal pleje dit hår godt efterfølgende.

Krøller til mænd

Derudover har permanente krøller til mænd også set en stigning i popularitet. Krøller til mænd kan give et anderledes og mere fyldigt look, som mange mænd efterspørger i dag. Er du mand, og overvejer du at begive dig ud i permanente krøller, bør du dog være opmærksom på, at det som regel skal opfriskes oftere, end det er tilfældet for kvinder. Mange mænd har kortere hår og bliver derfor også klippet oftere, end kvinder med langt hår gør. Derfor vil det behandlede hår også naturligt blive klippet af hurtigere.

Hvor længe holder permanente krøller?

Holdbarheden på permanente krøller er individuel og kommer an på din hårtype, men det mest almindelige er, at permanente krøller holder mellem 2-6 måneder. Det er dog vigtigt at huske, at din udgroning ikke har krøller, når dit hår vokser. Derfor vil tiden inden, de permanente krøller skal opfriskes, være kortere for nogen, end de vil være for andre. Har du for eksempel valgt at få små proptrækkerkrøller i lige hår, så vil din udgroning stå i kontrast til de permanente krøller, og de vil kræve at opfrisket oftere.

Permanente krøller mænd I Camilla W
bottom of page