top of page
Playful Senior Woman

Den rigtige klipning til din hårtype som kvinde:

Camilla er ekspert i en god klipning, som giver indtrykket af meget fyldigere hår, selvom du har fint og tyndt hår eller langt og tungt hår. Klipningen skal passe til din hårtype, personlighed og ansigtsform.

 

Det fine hår:

Hvis du har meget fint hår, bør du ikke lade det gro for langt, men i stedet gå efter en kort frisk frisure eller en klassisk page, som er skåret lige over skulderen, der vil give mere fylde til håret. Hvis du deler håret i en sideskilning, vil du få en større bølge i det forreste hår, det får håret til at synes mere voluminøst.

 

Lange etager:

Foretrækker du at have længere hår uden at gå på kompromis med fylde, skal der noget tekstur ind i spidserne. Det gøres ved at klippe etager i længderne, som også giver mere bevægelse til håret. Pandehår giver ikke bare kant til dit look, men vil også få dit hår til at syne af mere, da det giver volumen på toppen af hovedet.

Hvis du desuden vælger at få klippet etager ud fra pandehåret, får du samtidigt mere tekstur rundt om ansigtet.

 

Wolf Cut:

Wolf Cut er den mest efterspurte frisurer, jeg laver i salonen. Det populære look er en klipning med volumen øverst på hovedet og lidt drastiske etager. Klipningen kan variere alt efter hårtype, hårlængde og ansigtstræk. Det ser godt ud i forskellige hårlængder, gerne med et blødt pandehår. Den populære sangerinde Billie Eilish har sådan en klipning. Denne frisure giver et lidt mere råt look i det lange hår. Wolf Cut er både pæn og nem at vedligeholde.

Hårguide

Den gode klipning til din hårtype som mand:

Frisurer er mere end bare hår. Faktisk siger håret mere om personen, der bærer den, end vi umiddelbart regner med. Mænd er ofte bekymrede for at finde en god og ny smart frisure til det fine hår. Omkring 75 % af mændene oplever større hårtab, når de er + 45 år.

De bedste frisurer til mænd med tyndt hår, er korte, mellemlange stilarter som ser godt ud til dit tynde eller tyndere hår!

Let rodet tekstureret:

En rodet frisure hjælper med at maksimere det område, dit hår dækker, mens det giver et køligt, naturligt look.

 

Kort spiky hår:

Et fint hår, måske med høj hårgrænse kan blive en del af din stil, hvis du vælger den rigtige korthårs klipning. Din frisør kan også guide om brug af de rigtige produkter.

 

Klassisk frisure til det kraftige hår:

En helt stilsikker frisure er rigtig ultra kort i siderne og nakke med længde på toppen.

Håret er stylet på toppen. Det kræver, at du sætter håret med voks hver dag.

…………………………………………………………

calm-gray-haired-middle-aged-man-in-business-casua-2021-12-15-23-57-50-utc.jpg
bottom of page